K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

Grand Theft Auto V (PS5)

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Sony Playstation
Kód: GAP50020
P/N: 5026555431842
Dostupnost: 3 kusy
890,01 Kč s DPH
Grand Theft Auto V (PS5)



Když se mladý pouliční podvodník, vysloužilý bankovní lupič a děsivý psychopat ocitnou zapleteni v děsivém kriminálním podsvětí a spletitém systému americké vlády a zábavního průmyslu, naplánují provést sérii nebezpečných loupeží a přežít v nelítostném městě, ve kterém nemohou věřit nikomu - nejméně však jeden druhému.





 



Vítej v online světě



Zahraj si odvážné kooperativní loupeže, vstup do adrenalinových kaskadérských závodů, soutěž v jedinečných režimech proti sobě nebo se potkej ve společenských prostorách včetně nočních klubů, arkád, večírků v podkroví domů, na závodech s auty a mnoho dalšího.



 





 



GTA V – NextGen



 





 



Prozkoumej Los Santos a Blaine County



OHROMUJÍCÍ VIZUÁLY - Vylepšená úroveň věrnosti a výkonu s novými grafickými režimy s rozlišením až 4K, až 60 snímků za sekundu, možnostmi HDR, sledováním paprsků, vylepšenou kvalitou textur a mnoho dalšího.



RYCHLEJŠÍ NAČÍTÁNÍ - Rychlejší přístup k akci, svět Los Santos a Blaine County se nyní načítá rychleji než kdy předtím.



PROSTOROVÝ ZVUK - Poslouchej zvuky světa s naprostou přesností: sešlápnutí plynu ukradeného superauta, rachot sousední střelby, řev vrtulníku nad hlavou a mnoho dalšího.



Podobné zboží