K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

POCO M6 Pro 512/12GB, Purple

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Xiaomi
Kód: TEXI563
P/N: 53158
Dostupnost: Skladem více než 5 kusů
6 999,01 Kč s DPH
POCO M6 Pro 512/12GB Purple

6,67palcový FHD+ P-OLED displej s nádhernými barvami a 120Hz obnovovací frekvencí
Výkonný 8jádrový procesor Helio G99 Ultra s grafickým čipem Mali-G57 MP2
Báječně vyladěná trojice zadních fotoaparátů s hlavním 64MPx objektivem
Optická stabilizace obrazu & stylová 16MPx selfie kamera s trendy efekty
Zvýšená odolnost dle standardu IP54 (prachotěsnost a vodotěsnost)
Možnost navýšení kapacity vnitřního úložiště až o 1 TB (s microSD kartou)
Optická čtečka otisků prstů & oblíbený port 3.5mm jack
Velkokapacitní 5 000mAh baterie s turbo rychlým 67W nabíjením
Moderní operační systém Android 13 s podmanivou nástavbou MIUI for POCO
Ochranné sklo Corning Gorilla Glass
Ikonický design v líbivých barevných variantách

Evolucí ve své třídě. POCO M6 Pro.
Zaslouží-li si nějaký mobilní telefon vaši zvláštní pozornost, pak je to zcela jednoznačně nový POCO M6 Pro. A proč tomu tak je? Současně s mimořádně nízkou cenovkou totiž přichází na trh s naprosto luxusním P-OLED displejem, nadupaným herním procesorem MediaTek Helio G99 Ultra, čtveřicí špičkově vyladěných fotoaparátů, zvýšenou odolností a v neposlední řadě i s nezdolnou 5 000mAh baterkou a podporou rychlého 67W nabíjení. A věřte nám, to je jen část z výčtu fenomenálních vlastností, které byste u konkurenčních značek v obdobných cenových relacích hledali opravdu jen velice stěží. Mobilní telefon POCO M6 Pro pracuje na bázi moderního operačního systému Android 13 a pořídit jej můžete ve stylové černé, harmonické modré nebo unikátní fialové.

Hra snů a barev.
Dominantou chytrého telefonu POCO M6 Pro je epická 6,67palcová Full HD+ P-OLED obrazovka s poměrem stran 20:9 a skvostnou, až 120Hz obnovovací frekvencí. Nechte se pohltit vírem sličných barevných odstínů a proměňte každodenní multimediální činnosti ve výjimečné okamžiky. Ať už přijde čas na hraní vizuálně strhujících titulů, streamování, focení či prohlížení osobitého contentu, POCO M6 Pro bude učiněnou pastvou pro oči. Grafický čip Mali-G57 MP2 navíc poskytuje akcelerovaný výkon i pro složité grafické úlohy, takže zážitky z gamingu či rozšířené a virtuální reality zakusíte ze zcela nové perspektivy. V epesní plynulosti.



V čele herního komanda.
Staňte se vládci silnic v kultovní adrenalinovce Asphalt Legends, bojujte o přežití v dobrodružné klasice Battlegrounds nebo vstupte do světa kypícího fantastickým životem a mysteriózními živly v podmanivé pecce Genshin Impact. Smartphone POCO M6 Pro dodá s platformou MediaTek Helio G99 Ultra všem pařmenským kratochvílím parádní drive s dechberoucími konturami. A těšit se můžete mimochodem i na skvostné ozvučení – výkonný reproduktor vás zaujme pozoruhodným rozsahem, zatímco oblíbený port 3.5mm jack se zase postará o hladké připojení klasických sluchátek. Pro ještě šťavnatější atmosféru s umocněnými kulisami. Nový POCO M6 Pro.

Krása, která přetrvává. POCO M6 Pro.
Zachyťte půvab a hloubku lidských emocí či třeba nepopsatelnou atmosféru nočního velkoměsta a pracujte s výslednými snímky dle libosti. 64MPx hlavní fotoaparát (f/1,8) vytváří spolu s 8MPx širokoúhlým objektivem a 2MPx makro snímačem úchvatné záběry s neuvěřitelně bohatými detaily. Nádherná panoramata, vzrušující klipy napumpované akcí, citlivé momentky pořízené za pochodu, ohromující portréty, večerní fotky s přirozeným a věrným osvětlením a mnoho dalšího. Ve výbavě mobilního telefonu POCO M6 Pro nechybí samozřejmě ani přední 16MPx kamera pro líbezná selfies. Popusťte uzdu své fantazii a dejte kreativitě zelenou. Výsledky budou stát za to.



Exkluzivní technologie. Přímo na dlani.
Vyplujte na vlnách komfortu a těšte se z několika super vychytávek, které chytrý telefon POCO M6 Pro nabízí. Zakuste návykovost zcela bezkontaktního placení s NFC čipem, bleskurychlého odemykání a potvrzování operací s optickou čtečkou otisků prstů, případně využijte praktickou možnost rozšíření kapacity vnitřního úložiště až o velkorysý 1 TB skrze microSD kartu. POCO M6 Pro mimochodem vyniká i zvýšenou odolností vůči prachu a vodě (podle certifikace IP54) či špičkovým ochranným sklem Corning Gorilla Glass. Na závěr musíme určitě zmínit také velkokapacitní 5 000mAh baterii, s níž si na jediné nabití vychutnáte až 179 h poslechu hudby, 12 h hraní nebo třeba 16 h sledování filmů ve vysokém rozlišení. A když začne energie docházet, má POCO M6 Pro v rukávu i podporu 67W rychlého dobíjení. Co chtít víc?

Podobné zboží