K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

Sony Xperia 5 V 5G Platinum Silver

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Sony
Kód: TESE422
P/N: XQDE54C0S.EUK
Dostupnost: 1 kus
23 990,01 Kč s DPH
Mobilní telefon Sony Xperia 5 V 5G Platinum Silver
Epický 6,1" FHD+ HDR OLED displej se 100% pokrytím barevného prostoru DCI-P3
Širokoúhlý poměr obrazovky 21:9 & 10bitová gradace tónů
Extravagantní výkon s turbo procesorem Snapdragon 8 Gen 2
Zcela nový 52MPx objektiv Exmor T s technologií z legendárních fotoaparátů Sony Alpha
Inovativní profil S-Cinetone pro mobilní zařízení & řada barevných předvoleb Creative Look
Natáčení filmů a videí v eminentní kvalitě 4K HDR při rychlosti až 120 fps
Optická stabilizace obrazu SteadyShot & technologie FlawlessEye
Pohlcující stereo reproduktory s technologiemi Dolby Atmos, LDAC a 360 Reality Audio
Bezkonkurenční řešení pro hráče & živé streamování gamingových videí
Špičková odolnost vůči prachu a vodě dle standardů IPX5, IPX8 a IP6X
Nejnovější přední ochranné sklo Corning Gorilla Glass Victus 2
5 000mAh baterie s velkolepou výdrží a podporou rychlého bezdrátového nabíjení
Prémiový design dokonale padnoucí do ruky
Ekologicky odpovědný obal vyrobený z bambusu, vláken cukrové třtiny a recyklovaného papíru

Kreativní vesmír. Sony Xperia 5 V 5G.
Mobilní telefon Sony Xperia 5 V 5G je osazený skvostným 6,1palcovým FHD+ HDR OLED displejem s širokoúhlým poměrem stran 21:9 a 120Hz obnovovací frekvencí – společnost Sony využila své mnohaleté odborné zkušenosti z oblasti filmové produkce a stvořila výjimečné zařízení, které servíruje naprosto imerzivní audiovizuální standardy napříč jakýmikoliv činnostmi. Přímo na dlani si vychutnáte fantasticky živé filmy a pořady, epické streamy i nejmodernější herní tituly. Sony Xperia 5 V 5G disponuje HDR platformou pracující v reálném čase, 10bitovou gradací odstínů i podporou služby Bravia Core, kdy s hrdým odkazem na přední hollywoodská studia přináší nejvyšší a nejvěrnější úroveň reprodukce barev. Objevte fenomenální obraz v bezprecedentní kvalitě a hltejte luxusní obsah přesně tak, jak tvůrci zamýšleli. Sony Xperia 5 V 5G boří všechna tabu a dává vyniknout autentickým a realistickým nuancím z téměř nekonečného spektra profesionálního gamutu DCI-P3. A navíc se pyšní špičkovou baterií, která zůstává po celodenním aktivním používání nabitá na více než 50 %.

Strhující perspektivy.
Smartphone Sony Xperia 5 V 5G v sobě spojuje naprosto vzrušující výkon společně s honosným a reprezentativním designem. Elitní čip Snapdragon 8 Gen 2, který synonymizuje jen to nejlepší ze světa technologického pokroku, předvádí bombastické kousky na poli umělé inteligence, během hraní graficky náročných her i při rozmanité konektivitě. Vyplujte na vlnách nejrychlejších 5G sítí a nízkolatenční Wi-Fi 6E, zakuste neomezený komfort při přenášení a sdílení obsahu a vytěžte maximální potenciál ze své tvořivosti na pozadí mnohovrstevnatého multitaskingu. S novou aplikací Video Creator, která má v rukávu pokročilé funkce pro automatickou editaci klipů, umožňuje mobilní telefon Sony Xperia 5 V 5G produkci impozantních filmů i uživatelům, kteří nemají se střihem videí dosud žádné zkušenosti. Nastavte si vlastní preference s řadou ikonických filtrů a výsledky hodné postování na sociálních sítích budou hnedle na světě. Xperia 5 V je z čelní strany krytá nejmodernějším ochranným sklem Corning Gorilla Glass Victus 2 a díky certifikacím IPX5, IPX8 a IP6X poskytne všem vašim kreativním záměrům dokonalou svobodu. Ať už vyrazíte kamkoliv.



Váš svět. V kinematografických konturách.
Profesionální foto aparatura v jediném zařízení – to je mobilní telefon Sony Xperia 5 V 5G. Sestava špičkových zadních objektivů v čele s revolučním 52MPx senzorem Exmor (tvořeným unikátními dvouvrstvými tranzistory), na jejímž vyladění se podíleli experti z etablované společnosti Zeiss, vychází technologicky z nejnovějších fotoaparátů řady Alpha. Xperia 5 V 5G přichází se sledováním objektů v reálném čase na všech senzorech, automatickým ostřením na oči (rovněž na všech snímačích) a s automatickou bleskurychlou expozicí, kterou také zastane kterýkoliv objektiv. Jasná volba číslo jedna pro všechny okamžiky, které si nesmíte nechat ujít. Pořizujte fascinující portréty kypící energií a kouzlem daného momentu, využijte i toho nejdrobnějšího zlomku vteřiny, který Xperia 5 V 5G napumpuje bohatými barvami a famózním kontrastem, a kochejte se majestátním snímáním i za opravdu velice špatných světelných podmínek. Fotomobil Sony Xperia 5 V 5G dokáže pořizovat sérii HDR záběrů bombastickou rychlostí až 20 sn./s a rovněž provádět komplexní výpočty automatického ostření a expozice až 60krát za vteřinu. 12MPx přední fotoaparát vyniká vylepšenou redukcí šumu, díky čemuž se dočkáte ještě barvitějších a živějších selfíček. Natáčet s ním můžete až ve 4K rozlišení při 30 fps. Sony Xperia 5 V 5G je za slabého osvětlení výrazně lepší než předchozí generace a zachytává těžko uvěřitelné scenérie, jaké na chytrých telefonech dosud nebyly k vidění.

Vznešené estétství.
S chytrým mobilním telefonem Sony Xperia 5 V může být ostříleným režisérem opravdu každý. Sledování objektů v reálném čase včetně automatického ostření na oči (na všech snímačích) platí totiž i pro filmování! Xperia 5 V 5G dokáže na každém objektivu (hlavní širokoúhlý s ohniskovými vzdálenostmi 16 mm, 24 mm a 48 mm; mimořádně širokoúhlý 16mm) natáčet v rozlišení až 4K HDR při 120 fps, což je jednoduše řečeno kvalita, která udává rytmus budoucnosti. Také můžete variabilně pracovat se snímkovou frekvencí a pořizovat impresivní zpomalené záběry – Sony Xperia 5 V vyniká prvotřídním optickým stabilizátorem obrazu SteadyShot s technologií FlawlessEye, díky kterému páruje vyšší snímací rychlost s originálním algoritmem optické stabilizace Sony. Pro ultimativně plynulá a čistá videa bez sebemenšího roztřesení. V prvotřídním dynamickém rozsahu. Vyjma signaturních barevných předvoleb Creative Look můžete rovněž využít profilu Cinetone pro mobilní zařízení, co garantuje intuitivní snímání filmového vzhledu a tvorbu senzačních snímků s čarokrásnými tóny pleti bez postprodukce. Fotomobil Sony Xperia 5 V se pyšní jedinečnou antireflexní vrstvou Zeiss T a každý jeho objektiv evokuje výrazné a robustní kvality, které jsou toliko charakteristické pro Full-Frame fotoaparáty řady Alpha.



Sny vlogerů. Sony Xperia 5 V 5G.
Streamujte na platformách YouTube a Real-time Messaging Protocol, ovládněte zcela nové funkce pro zobrazení živého chatu nebo ohromujte followery překrásnými portréty s markantně vylepšeným bokeh efektem. Nasaďte autentické vibes rozmanitému obsahu a zachytávejte perfektní tóny pleti s brilantním vyvážením bílé. Fotomobil Xperia 5 V je jasnou volbou číslo jedna také pro předvádění produktů a videorecenze, neboť po aktivaci automaticky zaostřuje na subjekt v centru záběru a následně přepíná mezi vámi a recenzovanou položkou. Popusťte uzdu své fantazii a opanujte digitální prostor ve velkém stylu. Vedle stereo mikrofonů pro záznam vnějšího zvuku během natáčení je smartphone Sony Xperia 5 V osazený ještě dodatečným mikrofonem s prioritou hlasu, jenž mimořádně precizně zaznamenává řeč, a to při současné eliminaci rušivých prvků v pozadí. Samozřejmostí je také inteligentní filtr větru, který prostřednictvím špičkové technologie účinně separuje venkovní akustické složky od nahrávaných záznamů.

Styl. Rytmus. Nadšení.
Hltejte muziku v přesném souladu s původními záměry interpretů. Mobilní telefon Sony Xperia 5 V 5G dostal do vínku luxusní stereo reproduktory, jejichž fenomenální výkon a zvukový rozsah ještě umocňuje řada převratných technologií. Zásluhou hudebního formátu 360 Reality Audio bude každá nota mnohem intenzivnější a živější než kdy dřív, zatímco systém DSEE Ultimate dodá digitální muzice vyšší kvalitu a vylepšený dynamický & frekvenční rozsah v reálném čase. Každou stopáž zakusíte v ohromujícím Hi-Res podání, a to nehledě na to, zda posloucháte místní soubory, nebo streamovací služby. Spolupráce s divizí Sony Music Entertainment je zkrátka opravdu znát. Impozantní dynamikou prodchne všechny skladby také revoluční kódování LDAC společně s hyper moderní verzí konektivity Bluetooth – ať už máte klasická drátová sluchátka (model 5 V 5G je jedním z mála vlajkových smartphonů, který zachovává populární port 3.5mm jack), nebo plujete na vlnách Wireless poslechu, Sony Xperia 5 V 5G podá bezkonkurenční výkony. Při prohlížení obsahu, sledování filmů, sjíždění podcastů i hraní her. Vášnivé umělce zaujme v neposlední řadě i funkce Music Pro, která umožňuje intuitivní nahrávání vokálů bez externího mikrofonu – vytváří zvuk v identické kvalitě, jakou má profesionální studiová nahrávka. Zcela bez šumů a s odstraněním dozvuku.



Technologický šampionát. Xperia 5 V 5G.
Sony Xperia 5 V 5G je elitním smartphonem pro všechny zapálené gamery. Díky náročnému vývoji za spolupráce s profesionálními hráči eSportů vám nabídne přehršel atraktivních funkcí a vychytávek, jež z vás udělají pány jakékoliv situace. V centru Game Enhancer si jednoduše přizpůsobíte všechny předvolby a také nadefinujete optimální parametry, jako jsou nastavení zvuku, displeje a dotyku, které vás dovedou až na samotný vrchol. Širokoúhlá obrazovka s poměrem stran 21:9 představuje jasnou konkurenční výhodu, zatímco 120Hz obnovovací frekvence brilantně vykresluje i ty nejdivočejší scény a rychle se pohybující objekty. Se smartphonem Sony Xperia 5 V 5G můžete rovněž regulovat hodnoty gamma pro detailnější obraz, využít bezkonkurenční 240Hz rychlost skenování dotyku či si pohrát s propracovaným zvukovým ekvalizérem. Inovativní V. C. mikrofon redukuje šumy na pozadí, abyste všechny spoluhráče slyšeli jasně a zřetelně a mohli současně i bezproblémově komunikovat se svým týmem. S řešením Snapdragon Elite Gaming redefinujete pravidla hry a zažijete pompézní zážitky, které ve vás zůstanou ještě dlouho po vítězném tažení. Mobilní telefon Sony Xperia 5 V 5G umožňuje také živé streamování vašeho gamingového maratónu, přičemž všechny chaty a komentáře uvidíte hezky v průběhu hraní. Přenos snímání dosahuje spektakulární rychlosti až 120 fps, takže vašim divákům neuteče ani sebemenší detail. A třešnička na závěr – s aktivovanou funkcí R.T. Record bude Xperia 5 V 5G dopředu automaticky nahrávat 30vteřinový záznam hraní, abyste se posléze mohli podělit o ty nejepičtější momenty, které vám přinesly triumfy. To prostě nemá chybu.

Podobné zboží