K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

Thrustmaster T-GT II Servo base základna pro volant a pedály pro PC a PS5, PS4

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Thrustmaster
Kód: JOTM064
P/N: 4060099
Dostupnost: Skladem více než 5 kusů
12 213,74 Kč s DPH
Základna Thrustmaster T-GT II Servo base pro Gran Turismo Sport nabízí unikátní nové technologie, které vám umožní předvídat chování vozu za všech podmínek na trati. Vysokorychlostní 40wattový bezkartáčový motor nové generace s vylepšenou technologií Force Feedback má výjimečně citlivou zpětnou vazbu s vysokou kapacitou točivého momentu a vytváří realistické 3D vnímání okolního prostředí s efekty odpružení a vibrací prostřednictvím sloupku řízení. Interní komponenty základny Thrustmaster T-GT II Servo base vyhovují AEC-Q standardu automobilového průmyslu a použitá magnetická technologie (H.E.A.R.T) vykazuje maximální kvalitu a dlouhou životnost.

Klíčové vlastnosti Thrustmaster T-GT II Servo base

- Unikátní nové technologie základny Thrustmaster T-GT II Servo base umožní předvídat chování vozu
- Realistické 3D vnímání okolního prostředí s technologií Force Feedback
- Interní komponenty vyhovující AEC-Q standardu
- Přesná kontrola smyku vozu v zatáčkách
- Rychlá a dynamická reakce motoru na herní požadavky
- Kompatibilní se všemi přídavnými volanty Thrustmaster
- Kompatibilní s PS5, PS4 a PC
- Kompatibilní s pedálovými sadami ze závodního ekosystému Thrustmaster včetně T-LCM, T3PM, T3PA, T3PA-PRO

Špičkové technologie základny Thrustmaster T-GT II Servo base

Základna Thrustmaster T-GT II Servo base je inspirována výbavou skutečných závodních vozů a výrazně usnadňuje provádění všech manévrů. Thrustmaster T-GT II SERVOBASE technologie umožňuje přesně kontrolovat smyk vozu v zatáčkách a funkce T-DCC počítá parametry driftové křivky v reálném čase. Patentovaná technologie s optimalizovaným F.O.C. algoritmem identifikuje polohu závodního volantu s absolutní přesností a poskytuje bezkonkurenční preciznost. Motor Thrustmaster T-GT II reaguje dynamicky a rychle na požadavky na zvýšení točivého momentu a zároveň zabraňuje poklesům výkonu.

Podobné zboží