K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím
  • Apple Pencil Pro tužka bílá
  • 1

Apple Pencil Pro tužka bílá

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Apple
Kód: TAAP00592
P/N: MX2D3ZM/A
Dostupnost: Skladem více než 5 kusů
3 695,34 Kč s DPH

Apple Pencil Pro



Apple Pencil Pro přináší kouzlo technologie do vašich rukou, zvyšuje vaši produktivitu a kreativitu na novou úroveň. Je navržen s pokročilými technologiemi pro intuitivní anotace, tvorbu poznámek či uměleckou tvorbu.




  • Dvojité klepnutí

  • Integrovaný gyroskop

  • Bluetooth



Omlouváme se, popis obrázku chybí.



Stlačení a výběr



Nový snímač v Apple Pencil Pro rozpoznává stlačení a umožňuje vyvolat novou paletu pro rychlý výběr nástrojů, tloušťky a barvy čar.



Omlouváme se, popis obrázku chybí.



 



Gyroskopická kontrola



Díky integrovanému gyroskopu poskytuje Apple Pencil Pro přesnou kontrolu nad orientací nástrojů, jako jsou speciální pera nebo štětce, což usnadňuje otáčení tužkou v ruce.



Haptická odezva



Inovativní haptický motorek poskytuje jemnou vibrační odezvu při stisku nebo poklepání na tužku - zlepšuje interakce.



Přesný dotyk



Díky funkci předpovídání polohy tužky nad displejem umožňuje Apple Pencil Pro psaní, skicování a ilustrování s větší přesností. Dvojité klepnutí umožňuje rychlé přepínání mezi nástroji, jako jsou pero a guma, poklepem na tužku.



Omlouváme se, popis obrázku chybí.



 



Nalezení Apple Pencil



V případě ztráty Apple Pencil Pro snadno lokalizujete pomocí aplikace Najít. Tužka se navíc magneticky připevňuje, páruje a nabíjí na boku iPadu.


Podobné zboží