K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím
  • Apple USB-C víceportový digitální Adaptér
  • 1
  • 2

Apple USB-C víceportový digitální Adaptér

Záruka: 12 měsíců
Výrobce: Apple
Kód: TEAP0462
P/N: MW5M3ZM/A
Dostupnost: Skladem více než 5 kusů
1 891,23 Kč s DPH

Apple USB-C / víceportový digitální AV adaptér, bílá



Všestranný replikátor portů přináší jednoduchost a flexibilitu do vašeho pracovního prostoru. Tento adaptér je navržen tak, aby poskytl efektivní způsob připojení vašeho MacBooku nebo iPadu Pro s USB-C konektorem k různým zařízením a zobrazovacím jednotkám. Díky tomuto adaptéru můžete snadno připojit svůj počítač nebo tablet k externímu monitoru, televizoru nebo projektoru prostřednictvím HDMI portu. Můžete si tak vychutnávat vaše oblíbené filmy, prezentace nebo pracovní dokumenty na velké obrazovce s vysokou kvalitou obrazu.



Kromě HDMI portu nabízí adaptér také USB konektor, který umožňuje připojení různých zařízení, jako jsou USB flashdisky, klávesnice, myši nebo nabíjecí kabely. Tento port je velmi užitečný pro přenos dat nebo pro nabíjení vašich zařízení, včetně iPhonu, přímo z vašeho počítače nebo tabletu. Elegantní bílé provedení adaptéru typické pro produkty Apple se skvěle hodí k vašemu zařízení a doplňuje jeho moderní vzhled. Tento adaptér je kompaktní a snadno přenosný, což z něj činí ideálního společníka na cestách nebo v kanceláři.


Podobné zboží