K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

Baseus Super Si USB-C PD QC 25W (s kabelem USB-C na USB-C) bílá

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Baseus
Kód: PBASE037
P/N: 6953156206038
Dostupnost: Skladem více než 5 kusů
323,07 Kč s DPH
Rychlonabíječka do sítě Baseus Super Si USB-C PD QC 25W (s kabelem USB-C na USB-C) bílá
Kompaktní nabíječka Baseus vám umožní rychle nabíjet vaše zařízení s výkonem až 25 W. Díky komplexnímu ochrannému systému chrání poháněné zařízení před poškozením. Vyznačuje se kompatibilitou s širokou škálou smartphonů a tabletů a rozsah střídavého napětí 100-240V vám umožňuje používat jej téměř kdekoli na světě. Jeho skvělé vlastnosti jdou ruku v ruce s kompaktní velikostí - snadno se vejde i do kapsy!

Dokonce i 3krát rychlejší načítání
Pomocí tohoto praktického zařízení nabíjíte telefony PD s rychlým nabíjením až 3krát rychleji než u tradičních nabíječek. Umožňuje vám dobít přibližně 50% baterie za pouhých 30 minut. Je to skvělý spořič času - už nemusíte čekat hodiny, než bude váš smartphone připraven k opětovnému použití!

Bezkonkurenční bezpečnost uživatelů
Nabíječka Baseus automaticky upravuje hodnotu proudu podle typu napájených zařízení, aby zajistila optimální rychlost nabíjení a chránila je před poškozením. Zařízení má mimo jiné také speciální ochranu proti přetížení, zkratu nebo přehřátí. Plastové pouzdro ABS přispívá k efektivnějšímu rozložení tepla, chrání vás před popáleninami a zabraňuje poškození nabíječky.

Nabíjí širokou škálu zařízení
Produkt je kompatibilní se všemi telefony iPhone, které podporují rychlé nabíjení. Je také ideální pro smartphony nebo tablety Android. Úspěšně jej také použijete mimo jiné ve spojení s powerbanky, stolními lampami nebo ručními ventilátory. Podpora několika protokolů rychlého nabíjení umožňuje tuto jedinečnou nabíječku použít téměř v každé situaci!

Obrovské schopnosti, malá velikost
Použitím technologie Super Si bylo možné zmenšit velikost nabíječky a zároveň zvýšit její schopnosti. Zařízení je velmi efektivní a bezpečné. Může také pracovat i při vysokých teplotách. Zůstává však extrémně malý a lehký - nezatěžuje vaše zavazadla, můžete si je vejít do tašky nebo dokonce do kapsy a vzít si ji kamkoli budete potřebovat.

Perfektní kvalitní kabel součástí balení
V sadě najdete také praktický kabel Baseus USB-C na USB-C o délce 1m. S jeho pomocí plně využijete nabíječku a efektivně nabíjíte zařízení. Výrobek byl vyroben z odolného materiálu TPE, díky čemuž se vyznačuje vysokou odolností proti opotřebení. Tento užitečný kabel vám umožní rychle a pohodlně nabíjet zařízení, kdykoli je budete potřebovat.

Klíčové vlastnosti

* Super Si Rychlá nabíječka 1C
* AC vstup: 100V-240V ~, 50/60Hz, 0,7A
* Výstup USB-C: 5V = 3A, 9V = 2,77A, 12V = 2.1A

Podobné zboží