K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

CONNECT IT Matrix Pro herní křeslo, černo-zelené

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Connect IT
Kód: CON010M
P/N: CGC-0600-GR
Dostupnost: 3 kusy
Elegantní závodní sedadlo Sandberg Voodoo vám při hraní her opravdu umožní dostat se do vedení.<

3 119,01 Kč s DPH
Herní křeslo Connect IT Matrix Pro v černo-zelené barvě.



Špičkové herní křeslo s ergonomickým tvarováním skořepiny i polstrování vyrobené z vysoce kvalitní PU kůže, která v kombinaci s ocelovým rámem garantuje dlouhou životnost a odolnost proti opotřebení při každodenním hraní počítačových her.



Vyniká luxusním zpracováním, moderním ergonomickým designem a velmi stabilní konstrukcí. Mnohačetná nastavení vyhoví každé postavě. Design byl speciálně navržen pro dlouhodobé sezení a umožňuje i běžnou práci doma i v kanceláři. Ideální pro mnohahodinové hraní bez kompromisů.



Ergonomický tvarovaný design

Pěna s vysokou hustotou

Čalounění PU kůže

Polstrované područky s funkcí úplného vyklopení do vertikální polohy

Výška sedací plochy nastavitelná na 44 až 54 cm

Otočná o 360°

Houpací mechanismus s možností uzamčení a nastavením odporu

Vnitřní ocelová konstrukce

5ramenní základna

Pojezdová kolečka s konstrukcí DoubleWheel a nezávislým IndependentWheel uložením

Maximální nosnost 120 kg



Materiál vnitřní konstrukce: ocel

Rozměry křesla v nejnižší poloze sedáku (šířka × hloubka × výška): 69 × 68 × 110 cm

Rozměry křesla v nejvyšší poloze sedáku (šířka × hloubka × výška): 69 × 68 × 120 cm

Rozměry sedáku (šířka × hloubka): 50 × 49 cm

Hmotnost: 14 kg





Herní křeslo Matrix Pro slouží pro to největší pohodlí v jakékoli situaci. Díky ergonomickému polstrování se budete cítit příjemně po celou dobu hraní vašich oblíbených her a díky mnohačetnému nastavení se křeslo přízpůsobí každé postavě. Pro hráče, kteří se rádi pohoupají, je tato židle trefou do černého! Matrix Pro má houpací mechaniku s nastavitelnou tuhostí dle hmotnosti uživatele, takže zákazy houpání se vám vyhnou obloukem! Snadné ovládání nastavitelných prvků navíc rychle a jednoduše přizpůsobí křeslo jen vám a vaší postavě. Polstrované područky budou podpěrou pro hodiny strávené hraním a lze je nastavit až do 7 poloh. Povrch židle je odolný a poskytuje velmi snadnou údržbu a čištění.





Prozkoumávejte nejen na herní mapě, ale také ve skutečnosti. Herní křeslo má 5ti ramenné šasi se stejným počtem pojezdových univerzálních koleček. Pojezdová kolečka s DoubleWheel konstrukcí a nezávislým IndependentWheel uložením jsou zárukou pro každý váš pohyb po místnosti. Nemusíte z křesla ani vstávat! Jistotu pohybu a univerzální použití zaručuje pogumování koleček, které neohroženě jezdí po tvrdých podlahách i kobercích, či speciálních herních podložkách. Ještě flexibilnější pohyb zaručuje možnost 360° otáčení židle kolem své osy. Je snad ještě třeba něco dodávat?

Podobné zboží