Tři odrůdy kávy Arabika.
První je Santos, přírodní Arabika, která je dobře vyvážená a vyznačuje se průměrnou hustotou a elegantní sladkostí s výraznou dochutí kakaa a jemnými tóny švestek.
Další dvě odrůdy zastupují „promytou kávu Arabika“.
Jedna pochází z Kolumbie (nádech medu, čerstvého másla a jemné květinové tóny bergamotu a pomeranče) a druhá z Peru (náznak čerstvých květin).
Robusta pochází z Indie a Vietnamu a dodává směsi strukturu a kořeněné tóny.
Kávová zrna Arabiky z Brazílie, Kolumbie a Peru jsou skvěle vyváženy výběrem asijské kávy Robusta. Espresso se středně plným tělem a sladkostí s tóny karamelu, čerstvě upečených sušenek a sušeného ovoce. Závěr je příjemně nakyslý s dlouhotrvající kořeněnou dochutí.