K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím
  • Garmin Fenix 8 43mm AMOLED Silver/Whitestone Band
  • 1
  • 2
  • 3
  • 3

Garmin Fenix 8 43mm AMOLED Silver/Whitestone Band

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Garmin
Kód: GPSGA00656
P/N: 010-02903-00
Dostupnost: Není skladem
24 990,00 Kč s DPH

Garmin Fenix 8 43mm AMOLED Silver/Whitestone Band















Chytré hodinky Garmin Fenix 8







Garmin Fenix 8 - Hodinky na sport i do společnosti



Hodinky řady Garmin Fenix jsou kultovními chytrými hodinkami s vysokou odolností, dlouhou výdrží a všestranným sportovně outdoorovým využitím. Navíc nabízejí průběžné měření široké škály zdravotních dat, elegantní design, bohatou nabídkou chytrých funkcí a kompatibilitu s chytrými telefony iOS i Android. Velikost 43 mm je vhodná pro menší a středí zápěstí. Garmin Fenix 8 jsou osazeny odolnou, stříbrnou ocelovou lunetou a vysoce svítivým AMOLED displejem s jasnými barvami a vysokým rozlišením. Displej je možné nastavit do režimu trvalého svícení (Always On) nebo do režimu zhasínání s prodlouženou výdrží baterie. V režimu zhasínání se displej probouzí gesty v okamžiku, kdy zápěstí s hodinkami Garmin zvednete a otočíte k obličeji. Během sportovního využití můžete samostatně nastavit, zda má displej zhasínat nebo být trvale viditelný. Displej je krytý minerálním sklíčkem tvrzeným technologií Corning® Gorilla® Glass.Jednou z hlavních inovací modelu Fenix 8 je barevný dotykový displej, který oproti předešlému modelu vzrostl na průměr 1,3“. Větší displej má vliv na design lunety, která je tenčí a hodinky díky ní působí elegantnějším dojmem. Systém rychlé výměnných řemínků navíc umožňuje střídat více barev nebo materiálů řemínků podle nálady nebo podle stylu oblečení. Hodinky Garmin Fenix 8 používají řemínky kompatibilní se systémem QuickFit 20mm.







Chytré hodinky Garmin Fenix 8





Klíčové vlastnosti chytrých hodinek Garmin Fenix 8 AMOLED, 43 mm, Whitestone/Whitestone Band





  • Všestranné sportovní/outdoorové využití

  • Výdrž až 10 dní v režimu chytrých hodinek

  • 1,3“ AMOLED displej (416 x 416 px) s krycím tvrzeným sklíčkem Corning® Gorilla® Glass

  • Plnohodnotná kombinace dotykového a tlačítkového ovládání

  • Integrovaná, výkonná LED svítilna s nastavitelným jasem a bílým/červeným světlem

  • Vysoká odolnost, voděodolnost na ponoření do 40 metrů, včetně možnosti ovládání tlačítek

  • Celodenní měření a záznam zdravotních dat bez nutnosti každodenního nabíjení

  • Chytré funkce kompatibilní s iOS a Android chytrými telefony

  • Telefonování ze zápěstí, bezkontaktní platby, přehrávač hudby, hledání telefonu

  • Vestavěný barometr, výškoměr, hloubkoměr, kompas, teploměr

  • V paměti předehrané podrobné topografické mapy Evropy s možností navigace po trase

  • V ceně voucher s přístupem k mapě Topo Czech, podrobné turistické mapě ČR








Chytré hodinky Garmin Fenix 8







Sportovní funkce pro začínající i pokročilé sportovce



Sportovní využití patří mezi hlavní argumenty pro výběr hodinek řady Garmin Fénix. Hodinky využívají systém sportovních profilů vyhrazených pro jednotlivé sportovní aktivity. Každý sportovní profil má své vlastní nastavení a specifické funkce pro daný druh sportu. Hodinky jsou využitelné pro většinu sportovních aktivit, jak indoorových, tak i venkovních. Mezi aktivity, ve kterých hodinky nacházejí nejčastěji využití patří: chůze, běh, jízda na kole, plavání, lyžování, triatlon, veslování, posilování, jóga, golf a řada dalších sportů. Novinkou modelu Fénix 8 jsou funkce potápěčského počítače pro rekreační nádechové a přístrojové potápění do hloubky 40 metrů. Nově jsou hodinky osazené indukčními tlačítky se zpětnou odezvou a zvýšenou voděodolností. I pod vodou je možné hodinky pomocí tlačítek plně ovládat bez obav o jejich poškození.







Chytré hodinky Garmin Fenix 8







Chytré hodinky Garmin Fenix 8





Hodinky Garmin Fenix 8 změří řadu dalších veličin



Mezi sportovní funkce chytrých hodinek Garmin Fenix 8 patří i odhady kondičních veličin, stavu připravenosti k tréninku nebo například zaměření tréninkové zátěže. Pomocí denních tréninkových doporučení, funkce Garmin Coach nebo pomocí závodních tréninkových plánů jsou hodinky schopné na základě vaší kondice a případně plánu závodů automaticky navrhnout běžecké tréninkové plány, které se vám individuálně přizpůsobí. Funkce chytrých hodinek Garmin Fenix 8 jsou vhodné pro začínající i pokročilé běžce.







Outdoorové funkce vás vtáhnou do přírody



Vysoká odolnost a dlouhá výdrž předurčuje hodinky pro využití při outdoorových aktivitách. Hodinky Garmin Fenix 8 jsou pro tyto účely vybavené čidly elektromagnetického kompasu s automatickou korekcí náklonu, snímačem barometrického tlaku, výškoměrem a hloubkoměrem. V paměti hodinek Garmin jsou přednahrané podrobné topografické mapy Evropy s možností stažení podrobných map ostatních kontinentů. Hodinky jsou nad podrobnou mapou schopné podrobně navigovat, včetně podrobných navigačních pokynů při pohybu po trase. Trasy je možné plánovat přímo v hodinkách, v mobilní aplikaci Garmin Connect nebo i pomocí oblíbené české aplikace Mapy.cz.Výpočet přesné pozice zajišťuje satelitní přijímač s podporou GPS/GLONASS/GALILEO satelitních systémů a vícekanálovým Multiband GPS přijímačem. Optimální nastavení satelitního příjmu zajišťuje SatIQ technologie, která je automaticky schopná přepínat mezi více režimy příjmu satelitního signálu s ohledem na optimalizaci přesnosti a úspory energie.Velmi praktickou pomůckou hodinek je vestavěná LED svítilna s červeným a bílým světlem s nastavitelnou intenzitou svícení.







Chytré hodinky Garmin Fenix 8







Garmin Fenix 8 přináší přesnější monitoring zdraví pro zdravější životní styl



Dlouhá výdrž hodinek Garmin Fenix 8 umožňuje celodenní nošení hodinek bez nutnosti jejich častého odkládání z důvodu dobíjení. Hodinky jsou proto schopné průběžně měřit a zaznamenávat denní i noční zdravotní a pohybová data. Jedná se především o hodnoty srdeční frekvence, variability srdečního tepu, míry okysličení krve, frekvence dýchání, denní počet kroků, vystoupaných pater a minut intenzívního pohybu. Z měřených veličin hodinky odvozují další funkce a veličiny, jakou jsou hodnoty Body Battery, Stress Score, Stav variability srdečního tepu, Stav aklimatizace na teplotu a nadmořskou výšku a další.Do skupiny funkcí monitorujících zdraví patří i funkce pro měření délky a kvality spánku. Kromě délky a hodnoty Skóre kvality spánku měří hodinky Garmin Fenix 8 také jednotlivé fáze spánku, krátká zdřímnutí a poskytují doporučení pro dosažení kvalitnějšího spánku a regenerace.







Chytré hodinky Garmin Fenix 8







Chytré funkce vám usnadní každodenní život



Hodinky Garmin Fénix 8 je možné propojit s chytrými telefony s operačním systémem Android i iOS. V obou platformách hodinky díky vestavěnému mikrofonu a reproduktoru nabízejí možnost Bluetooth volání přímo ze zápěstí (hodinky nemají v sobě zabudovanou SIM kartu a pro funkci volání vyžadují v blízkosti připojený kompatibilní smartphone). V obou platformách je samozřejmostí možnost zobrazení notifikací a příchozích volání na displeji hodinek. Pokud vlastníte telefon se systémem Android, můžete navíc na zprávy odpovídat přímo z displeje hodinek. S hodinkami Garmin Fenix 8 můžete navíc nahrávat krátké hlasové poznámky nebo využívat služeb hlasového asistenta.







Chytré hodinky Garmin Fenix 8







Chytré hodinky Garmin Fenix 8





Chytré hodinky Garmin Fenix 8 podporují platby Garmin Pay



K oblíbeným funkcím patří bezkontaktní platby Garmin Pay, které umožňují do hodinek Fenix 8 vložit otisk běžné platební karty (pokud vaše karta funkci podporuje) a dále hodinkami platit podobným způsobem, jako při využití platební karty. Další populární vychytávkou je zabudovaný hudební přehrávač s podporou offline poslechu služeb Spotify, Deezer nebo Amazon Music. Pomocí Bluetooth stačí k hodinkám Garmin Fenix 8 připojit bezdrátová sluchátka a poslouchat hudbu i bez telefonu.







Chytré hodinky Garmin Fenix 8





Aplikace Garmin Connect pro ukládání naměřených dat



Pro komunikaci s chytrým telefonem a pro dlouhodobé ukládání naměřených dat používají hodinky Garmin Fenix 8 mobilní aplikaci Garmin Connect, která je na stažení k dispozici zdarma. Aplikace i uživatelské prostředí chytrých hodinek Garmin Fenix 8 jsou kompletně lokalizovány do češtiny.







Chytré hodinky Garmin Fenix 8





Řada užitečných aplikací



Pro uživatele hodinek Fénix 8 poskytuje značka Garmin tyto užitečné mobilní aplikace:





  • Garmin Connect – tréninkový deník a záznamník dat měřených hodinkami. Umožňuje plánovat tréninky a trasy, analyzovat měřená data a sdílet záznamy s přáteli.

  • Connect IQ – mobilní aplikace umožňující do hodinek stahovat nové ciferníky, funkce a aplikace vytvořené nejen značkou Garmin, ale i externími programátory a uživateli.

  • Garmin Golf – aplikace pro hráče golfu. Poskytuje analýzu a statistiky dat, které hodinky automaticky umějí zaznamenat během hry.

  • Garmin Dive – aplikace pro potápěče. Umožňuje plánování ponorů, ukládá a zobrazuje podrobné záznamy uskutečněných ponorů.

  • Garmin Messenger – komunikační mobilní aplikace a současně aplikace do hodinek, která umožňuje například odpovídat z hodinek na sms zprávy i při použití telefonů iOS. Apliace slouží i jako komunikační brána při využití satelitních komunikátorů Garmin InReach.










Podobné zboží