K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

Gorenje N619EAXL4 chladnička

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Gorenje
Kód: AGORN619EAXL4
P/N: N619EAXL4
Dostupnost: 3 kusy
8 590,00 Kč s DPH
Gorenje N619EAXL4 chladnička

Kombinovaná chladnička Gorenje N619EAXL4 v nerezovém provedení NoFrost Plus v energetické třídě E má 207 litrů chladicího a 96 litrů mrazicího prostoru. Chladnička má zásuvku CrispZone s regulátorem vlhkosti, funkci NoFrost Plus, systém proudění vzduchu MultiFlow 360°.

Technologie NoFrost Plus
Technologie NoFrost Plus zabraňuje tvorbě ledu a námrazy, čímž udržuje nízkou spotřebu energie a zároveň ideální mikroklima pro čerstvé potraviny v chladničce. Cirkulace ionizovaného vzduchu zabraňuje vysychání potravin a zachovává v nich vitamíny a minerály.

Zásuvka CrispZone s regulátorem vlhkosti,
CrispZone je jednou z největších zásuvek na ovoce a zeleninu na trhu. Nízká teplota a možnost nastavení vlhkosti prodlužují čerstvost vaší úrody.
Regulovaná vlhkost pomáhá vytvářet mikroklima, které udrží produkty déle čerstvé.

LED displej
Velký a přehledný LED displej umožňuje okamžitou kontrolu nastavení. Podržením symbolu °C po dobu 2 sekund můžete snadno přepínat mezi přihrádkami a nezávisle regulovat teplotu v chladničce nebo mrazničce.

LED osvětlení
LED osvětlení v chladničce poskytuje vynikající a vysoce účinné osvětlení. Životnost je třicetkrát delší než životnost klasické žárovky, čímž ušetří až desetkrát více energie.


Aktivní ventilátor systému MultiFlow 360° se postará, aby se chladný vzduch okamžitě po zavření dveří dostal na všechna místa. Lednice tak chladí rovnoměrně a vy už u citlivějších potravin nemusíte přemýšlet, které místo je horší nebo lepší. Všechny jsou stejně kvalitní.


Rozměry spotřebiče VxŠxH (cm): 185 x 60 x 59,2
Energetická třída: D
Čistá kapacita mrazáku : 97 (l)
Čistá kapacita chladničky : 207 (l)
Technologie NoFrost Plus
Roční spotřeba energie 243 kWh
Akumulační doba 10 hod.
Regulátor vlhkosti
CrispZone zásuvka s HumidityControl
NoFrost beznámrazový systém
NoFrost Plus
Cirkulace vzduchu
Multiflow chlazení - chladnička

Podobné zboží