K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

Logitech G515 LIGHTSPEED TKL, white

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Logitech
Kód: KLLO155
P/N: 920-012539
Dostupnost: 3 kusy
3 729,01 Kč s DPH
NÍZKÝ PROFIL. VYSOKÁ VÝKONNOST.
Logitech G515 LIGHTSPEED TKL nabízí rychlost, přesnost a možnosti přizpůsobení v elegantním, nízkoprofilovém provedení Tenkeyless. Tahle bezdrátová herní klávesnice se pyšní třírežimovým připojením, mechanickými spínači GL, krytkami kláves z dvojitě vstřikovaného PBT, konstrukcí s tlumením zvuku a technologií LIGHTSYNC RGB.

HRAJTE RYCHLOSTÍ SVĚTLA
Dosáhněte nejlepšího bezdrátového připojení LIGHTSPEED ve své třídě díky třírežimového připojení. Stisknutím tlačítka si můžete vybrat mezi bezdrátovým přenosem dat LIGHTSPEED, připojením Bluetooth a kabelovým přenosem dat. Zásluhou párování 2:1 můžete spárovat kompatibilní myši na jednom USB.

ELEGANCE A RYCHLOST
Nízkoprofilové mechanické spínače GL mají aktivační bod 1,3 mm, což zaručuje rychlejší reakci. Můžete si vybrat mezi hmatovou a lineární variantou.

NEUVĚŘITELNĚ TENKÁ
Provedení Tenkeyless a výška 22 mm posouvají hranice konstrukčního designu pro elegantní, ergonomickou podporu bez kompromisů v herním výkonu.

LEPŠÍ ZKUŠENOST S PSANÍM NA KLÁVESNICI
Spínače s promazáním od výrobce, nízkoprofilové krytky kláves z dvojitě vstřikovaného PBT a vrstvená konstrukce tlumící zvuk poskytují hladší pocit, rychlejší aktivaci a přesné psaní bez kompromisů v oblasti odolnosti.

Podobné zboží