K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

Logitech Zone Wireless 2

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Logitech
Kód: ZSLO0782
P/N: 981-001152
Dostupnost: Skladem více než 5 kusů
6 648,95 Kč s DPH
Eliminuje okolní hluk na druhém konci hovoru
Slyšíte vzdálené účastníky jasně, i když jsou v hlučném prostředí. Povolte pokročilou čistotu hovoru v aplikaci Logi Tune.
Nechte ostatní, aby vás slyšeli
Nenechte se rušit hlukem při důležitých hovorech. Čtyři mikrofony s potlačením šumu eliminují zvuky z okolních hovorů, klimatizace nebo štěkajících psů.
Lepší soustředění díky hybridnímu ANC
Přepínejte z režimu vysokého na nízký ANC Režim nízkého ANC lze v případě potřeby aktivovat v režimech aplikace Logi Tune a snížit tak hluk v pozadí pomocí hybridního ANC. Slyšte to nejlepší z okolního světa s režimem průhlednosti.
Bezdrátová zóna 2 s vyměnitelnými součástmi
Ať vám náhlavní souprava vydrží dlouho. Získejte delší životnost bezdrátových sluchátek Zone 2 díky vyměnitelné baterii a polštářkům. Nízkouhlíkový hliník.
Prémiový zvuk na míru
40mm měniče a dynamický ekvalizér vylepšují hudbu a hovory. Přizpůsobený zvuk na základě jednoduchého poslechového testu s funkcí Logi Tune.
Nepřetržité připojení
Zůstaňte ve spojení a zapojte se do pracovního procesu. Přijímač USB-C používá inteligentní výčet, který inteligentně přepíná mezi zvukem náhlavní soupravy a zvukem počítače, když je náhlavní souprava zapnutá nebo vypnutá. Vícebodové rozhraní Bluetooth umožňuje snadné přepínání mezi zařízeními.
Obsah balení
Logitech Zone Wireless 2 Teams
Cestovní brašna, nabíjecí kabel USB, adaptér USB-C/USB-A, přijímač USB-C

Podobné zboží