K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

Samsung Galaxy Buds3 Pro, Silver

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Samsung
Kód: TESASMR630NZAAEUE
P/N: SM-R630NZAAEUE
Dostupnost: Skladem více než 5 kusů
5 989,01 Kč s DPH
Svůj telefon nech v kapse.

…i při poslechu hudby. S novými Galaxy Buds3 Pro od společnosti Samsung se okamžitě naladíš na stejnou vlnu. Bezdrátová sluchátka prošla svěžím redesignem – přicházejí s vylepšeným ergonomickým tvarováním a cool technologií světelných indikátorů. Ovládat je můžeš jednoduchým posouváním prstu nebo poklepáním, takže budeš mít vždy volné ruce. I uprostřed akčnějšího tréninku nebo tance budou bezpečně držet ve tvých uších a v noci navíc stylově svítit do tmy.

Dokonalá harmonie basů a výšek.
Audio v křišťálově čistém podání. O to se postará perfektně vyvážená souhra vylepšeného dvoupásmového reproduktoru a prvního duálního zesilovače. Odteď zachytíš i ty nejjemnější detaily nejen při poslechu oblíbeného playlistu, ale i při hraní her nebo sledování filmů.

Jako z nahrávacího studia.
Přesně tak bude ve tvých uších znít každý tón. Špičkové 24bitové rozlišení s vysokou kvalitou přenosu až 96 kHz do tvých sluchátek vykouzlí autentické a maximálně věrné podání s bohatou škálou citlivých hudebních nuancí.

Brilantní naladění s Galaxy AI.
Algoritmy podpořené umělou inteligencí analyzují a upravují přenos audia do sluchátek tak, aby se s nejvyšší přesností přizpůsobily tvému sluchu. Technologie adaptivního potlačení hluku a ekvalizéru pracují společně s Galaxy AI a vytvářejí tak neustále se měnící zvukovou kulisu v rytmu každodenních situací.

Přizpůsobí se tvému světu.
Hraje ti oblíbená skladba, ale barista se tě zeptá, jakou kávu si přeješ? Díky režimu adaptivního potlačení hluku a Ambient dokáží sluchátka automaticky identifikovat a následně upravit zvukový zážitek tak, abys vždy věděl, co se kolem tebe děje. Tak zachytíš i okolní hlasy nebo jiné důležité věci, které potřebuješ, aniž by sis je musel zbytečně vybírat z uší.

Průlom jazykové bariéry.
Nejlepším parťákem na cestování je tvůj smartphone Samsung Galaxy ve spolupráci se sluchátky Galaxy Buds3 Pro. Stačí je zapojit do konverzace prostřednictvím funkce Simultánní překlad a využít sílu umělé inteligence, která ti pomůže s překladem do i z cizího jazyka.

Prostorové 360 Audio.
Tak živé a věrné podání, že se budeš cítit jako uprostřed dění. Technologie 360 Audio identifikuje směr jednotlivých zvuků podle toho, jak nakláníš hlavu. Od nástrojů až po vokály – všechno tě naplno obklopí a pohltí.

Tvoje oáza relaxačních tónů.
Bojuj proti stresu spolu se svými sluchátky Samsung Galaxy Buds3 Pro. Pomohou ti s tím aplikace Samsung Health a Calm, které tě potěší různorodým uklidňujícím obsahem – od ASMR, relaxačních melodií až po bílý šum, který ti zpříjemní studium, spánek nebo hluboké soustředění při práci.

Podobné zboží