K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

Shokz OpenSwim Pro 32GB, duální mód Bluetooth+MP3, červená

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Aftershokz
Kód: ZSOE623
P/N: S710-ST-RD
Dostupnost: Skladem více než 5 kusů
4 963,55 Kč s DPH










Shokz OpenSwim Pro







Voděodolná bezdrátová sluchátka pro aktivní sportovce



Věnujete se náročným sportům a hledáte sluchátka, se kterými se můžete bez obav pustit i vody a nechat se uklidňovat, nebo naopak motivovat hudbou? Bezdrátová sluchátka Shokz OpenSwim Pro využívají technologii kostního vedení k přenosu zvuku a nabídnou vodotěsný design do hloubky 2 metrů až po dobu 2 hodin. Sluchátka můžete ke svému zařízení připojit skrze Bluetooth 5.4, ale pokud se vydáte právě do vody, podržte obě ovládací tlačítka a aktivujte režim MP3 přehrávače, který disponuje 32GB kapacitou. Na plné nabití vydrží sluchátka přehrávat až 9 hodin (Bluetooth 5.4) nebo 6 hodin (MP3). S podporou rychlého nabíjení bude stačit jen 10 minut a sluchátka budou mít zase dostatek energie pro 3 hodiny používání. Shokz OpenSwim Pro váží pouze 27,3 g a o spolehlivé uchycení se stará odolný hlavový most a ergonomické háčky. Sluchátka nebudou překážet při nošení plaveckých brýlí, čepic, přileb ani dalšího sportovního příslušenství.







Bezdrátová sluchátka Shokz OpenSwim Pro





Klíčové vlastnosti bezdrátových sluchátek Shokz OpenSwim Pro, červená





  • Otevřený design pro maximální pohodlí

  • Technologie kostního vedení PremiumPitch™ 2.0+

  • Duální technologie redukce šumu ENC a DNS

  • Zabudované mikrofony pro handsfree hovory

  • Váha pouze 27,3 g

  • Titanový hlavový most a ergonomické háčky pro pevné uchycení

  • Zabudovaný MP3 přehrávač s 32GB pamětí (uchová až 8000 skladeb)

  • Snadné ovládání přímo na sluchátkách pomocí tlačítek

  • Párování přes Bluetooth 5.4 s podporou vícebodového párování (připojení ke dvěma zařízením současně)

  • Vše pohodlně nastavitelné v aplikaci Shokz

  • Zachování přehledu o dění v okolí

  • Výdrž baterie až 9 hodin (Bluetooth 5.4) a až 6 hodin při MP3

  • Vodotěsnost dle IP68 až do 2metrové hloubky po dobu 2 hodin

  • Podpora rychlého nabíjení; 10 minut nabíjení = 3 hodiny poslechu








Bezdrátová sluchátka Shokz OpenSwim Pro





Shokz OpenSwim Pro - Sluchátka i MP3 přehrávač



Shokz OpenSwim Pro snadno připojíte ke svému zařízení přes Bluetooth 5.4 a můžete tak poslouchat svou oblíbenou hudbu například z telefonu. Pokud si chcete zaplavat, oceníte, že sluchátka jsou vybavena integrovaným MP3 přehrávač s 32GB kapacitou pro vaše playlisty. K aktivaci MP3 přehrávače stačí stisknout obě tlačítka. Bezdrátová sluchátka Shokz OpenSwim Pro byla navržena tak, aby vám poskytne naprosto pevné uchycení při jakémkoli pohybu. Flexibilní a ergonomicky tvarované ušní háčky a hlavový most ze slitiny niklu a titanu zajistí komfortní a stabilní nošení.







Bezdrátová sluchátka Shokz OpenSwim Pro





Shokz OpenSwim Pro poskytnou komfort i při dlouhodobém nošení



Bezdrátová sluchátka mají otevřený design a lehkou, pohodlnou konstrukci. Proto si dopřejte poslech oblíbené hudby, podcastů nebo audioknih v naprostém pohodlí bez nepříjemných pocitů. Bezdrátová sluchátka Shokz OpenSwim Pro lze jednoduše používat s plaveckými brýlemi, čepicemi, helmami i dalším sportovním vybavením. Na sluchátkách jsou umístěna fyzická tlačítka, která slouží pro snadno ovládání i během plavání.







Bezdrátová sluchátka Shokz OpenSwim Pro





Technologie kostního vedení PremiumPitch™ 2.0+



Kvalitní zvuk a čisté hovory zajišťuje technologie kostního vedení PremiumPitch™ 2.0+. Ta se totiž stará o precizní zprostředkování čistého zvuku s vysokou hlasitostí a bohatými basy. Sluchátka Shokz OpenSwim Pro jsou vybavena technologiemi pro redukci šumu ENC a DNS, čímž si užijete bezproblémové handsfree hovory bez rušivého okolního hluku a ozvěn.







Bezdrátová sluchátka Shokz OpenSwim Pro





Sluchátka Shokz jsou vodotěsná



Hupsněte se sluchátky Shokz OpenSwim Pro do vody a vychutnejte si své oblíbené playlisty, podcasty nebo audioknihy. Díky vodotěsnému provedení IP68 se můžete ponořit klidně i do 2metrové hloubky. Tam vydrží sluchátka klidně i 2 hodiny.







Bezdrátová sluchátka Shokz OpenFit Air





Rychlé párování a dlouhá výdrž na baterii



Sluchátka Shokz OpenSwim Pro bez problémů připojíte ke všem svým zařízením prostřednictvím technologie Bluetooth 5.4. Tato technologie vyniká energeticky úsporným provozem a stabilním připojením až na 10metrovou vzdálenost. Ve sluchátkách zabudovaná baterie poskytne až 9hodinovou výdrž na plné nabití (při Bluetooth 5.4, 6 hodin při MP3). Pokud budou sluchátka Shokz OpenSwim Pro potřebovat rychlou vzpruhu, již po 10 minutách nabíjení budou mít energii až pro 3 hodiny používání.







Shokz OpenSwim Pro





Aplikace Shokz



Stáhněte si do svého chytrého telefonu aplikaci Shokz a mějte pod palcem veškerá nastavení bezdrátových sluchátek Shokz OpenSwim Pro. Upravíte si například zvuk sobě na míru, updatujete firmware a spoustu dalšího.









Podobné zboží