Sous-vide univerzální vařič, jednoduchý a všestranný přístroj, používaný v profesionální gastronomii. Přesná kontrola teploty vody zajišťující perfektní výsledky při přípravě pokrmů. Vaření ve vakuu umožňuje přípravu jídel bez ztráty vůně a chutí hojně obsažených v mase, zelenině, rybách a dalších surovinách. Žádný jiný způsob přípravy neumožňuje tak šetrnou úpravu, která současně uchovává všechny chutě, jako právě Sous-vide.
Vodotěsné podle IPX7
4 automatické programy
3 displej ukazující - ohřev, vaření a konec vaření
Ohřeje 20 litrů vody za cca 45 min až na teplotu 56 °C
Odchylka max. 0,1 °C
Cirkulace vody: 8,0 l / min
Osvětlený LCD displej zobrazuje:
Aktuální teplota
Časovač (až 99 h)
Přesná elektronická regulace teploty od 25 do 90 °C
Mobilní použití, prostorově úsporné a snadno použitelné
Může být použit pro jakékoli hrnce s hloubkou 15 cm nebo více
Jednoduché čistění