K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

TRUST Bayo II Ergonomic, vertikální drátová USB myš, bílá

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Trust
Kód: MYTR147
P/N: 25397
Dostupnost: Skladem více než 5 kusů
498,00 Kč s DPH
TRUST Bayo II Ergonomic, vertikální drátová USB myš, bílá


Trust Bayo II - drátová vertikální myš vhodná pro klasické použití. Díky optickému snímači a nastavitelnému rozlišení od 800 do 2400 dpi zaručuje přesný pohyb. Připojení přes rozhraní USB je rychlé a spolehlivé. Vertikální ergonomický design zajišťuje pohodlí při celodenní práci a zabraňuje namáhání zápěstí.

Získejte více radosti ze svého pracovního dne s Bayo II. Tato myš s optimálním úhlem 57 stupňů byla ergonomicky navržena tak, aby vaše paže a zápěstí byly v nejpohodlnější, přirozené poloze pro šťastnější práci.

Tato myš byla speciálně navržena tak, aby byla dobrá pro vás i pro planetu. Díky složení z 60 % recyklovaných plastů vám umožní žít svůj den udržitelnějším způsobem.

Váš pracovní den by měl být co nejjednodušší, a proto je Bayo II vybaven dvěma snadno dostupnými palcovými tlačítky, která vám umožňují snadnou navigaci vpřed a vzad. To jsou od nás dva palce nahoru!




Tiché kliknutí Ano
Ergonomický design: ano
Úspora energie: ano
Pro praváky ano
Možnost nastavení rozlišení. Maximální rozlišení 2400 DPI.

Podobné zboží