K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

TRUST Bayo II Ergonomic Wireless, vertikální bezdrátová USB myš, bílá

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Trust
Kód: MYTR145
P/N: 25398
Dostupnost: Skladem více než 5 kusů
949,01 Kč s DPH
TRUST Bayo II Ergonomic Wireless, vertikální bezdrátová USB myš, bílá


Trust Bayo II je bezdrátová vertikální myš vhodná pro klasické použití. Díky optickému snímači a nastavitelnému rozlišení od 800 do 2400 dpi zaručuje přesný pohyb. Připojení přes rozhraní USB je rychlé a spolehlivé. Vertikální ergonomický design zajišťuje pohodlí při celodenní práci a zabraňuje namáhání zápěstí.

Dopřejte si náskok pro dosud nejproduktivnější pracovní den s Bayo II. Bezdrátové, je snadné jej používat kdykoli a kdekoli; a nabízí optimální úhel 57 stupňů pro uvedení paže do přirozené polohy pro větší pohodlí a menší námahu.

Tato myš byla speciálně navržena tak, aby byla dobrá pro vás i pro planetu. Se složením ze 70 % recyklovaných plastů vám umožní žít svůj den udržitelnějším způsobem.

Váš pracovní den by měl být co nejjednodušší, a proto je Bayo II vybaven dvěma snadno dostupnými palcovými tlačítky, která vám umožňují snadnou navigaci vpřed a vzad. To jsou od nás dva palce nahoru!

Zde již nejsou potřeba jednorázové baterie. S plně dobíjecí baterií si užijte až 3 měsíce nepřetržité výdrže baterie a možnost nadále používat myš při nabíjení pomocí přiloženého nabíjecího kabelu USB.



Tiché kliknutí Ano
Ergonomický design: ano
Úspora energie: ano
Pro praváky ano
Možnost nastavení rozlišení. Maximální rozlišení 2400 DPI.

Podobné zboží