K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

Whirlpool WHS 2122-2 mrazák

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Whirlpool
Kód: AWHWHS21222
P/N: WHS2122-2
Dostupnost: 1 kus
6 789,00 Kč s DPH
Volně stojící truhlicová mraznička v energetické třídě E má využitelný objem 204 l litrů a zaručuje bezpečné uložení vašich oblíbených potravin.



Přednosti této volně stojící truhlicové mrazničky Whirlpool: bílá barva. Technologie FastFreezing, která zmrazuje potraviny rychleji, aby byla chráněna jejich chuť, struktura a nutriční hodnoty. Space+, která poskytuje veškerý prostor, který potřebujete k pohodlnému uložení potravin a nápojů.





Fast Freeze

Rychlé zmrazení. Funkce Fast Freez nastaví teplotu v mrazničce až o 10 stupňů nižší, aby se potraviny rychle zmrazily a zachovaly si své nutriční hodnoty.



Počet zásuvek 1

Perfektní organizace prostoru. Tato Whirlpool mraznička obsahuje praktické košíky, které vám pomohou uložit balíčky, krabice a sáčky se zmrazenými potravinami.



Malá přihrádka

Bezpečné uložení drobných předmětů. Tato Whirlpool chladnička s mrazničkou je vybavena speciální přihrádkou, do které můžete bezpečně ukládat malé předměty a zabránit tak pomíchání vůní a chutí.



Energy Saving

Velmi rychlá regenerace teploty. Inovativní technologie Energy Saving zajišťuje velmi rychlé obnovení teploty, což zaručuje nízkou spotřebu energie a prodloužení doby čerstvosti.



Energetická účinnost E

Skvělá energetická účinnost. Díky energetické třídě E vám tato mraznička Whirlpool umožní užívat si jak skvělý výkon, tak nižší spotřebu energie.



Odtokový systém

Jednoduché odmrazování. Tato Whirlpool mraznička je vybavena odtokovým systémem, který zajišťuje bezproblémové odmrazování a čištění.



Elektronický systém ovládání

Výjimečný výkon. Tato Whirlpool mraznička je vybavena elektronickým systémem ovládání, který zajišťuje nastavení správných parametrů, čímž poskytuje dokonalý výkon a regulaci teploty.



Alarm

Výpadek proudu? Nevadí. Alarm výpadku proudu monitoruje teplotu uvnitř chladničky. Pokud teplota dosáhne -8°, upozorní vás na to blikající červená kontrolka.








Energetická třída E

Spotřeba el. energie 201 kWh/rok

Užitný objem 204 l

Hlučnost 42 dB

Výška 86,5 cm

Šířka 80,6 cm

Hloubka 64,2 cm

Třída mrazení SN/T

Doba skladování při výpadku 26 h






Servis Whirlpool

Autorizovaný servis Whirlpool




Podobné zboží