K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesSouhlasím

Xiaomi Mesh System AC1200 EU (1-pack)

Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Xiaomi
Kód: XIAM201
P/N: 56839
Dostupnost: 5 kusů
799,00 Kč s DPH
ELEGANTNÍ A MINIMALISTICKÝ DESIGN
Xiaomi Mesh System AC1200 má elegantní bílý minimalistický design. Vzhled a kompaktní rozměry zařízení dokonale splynou s interiérem a zajistí pokrytí Wi-Fi signálem v celé domácnosti.

JEDNODUCHÉ PŘIDÁNÍ DALŠÍHO ROUTERU
K dispozici je také varianta 2-pack. Pokud potřebujete ještě lepší pokrytí Wi-Fi signálem, jednoduše přidejte další router. Routery můžete jednoduše propojit v aplikaci Mi Home/Xiaomi Home.
* Kromě Xiaomi Mesh System AC1200 je možné vytvořit Mesh síť i s dalšími routery podporujícími technologii Xiaomi Mesh, a to až s 10 jednotkami pro Mesh síť.

DUAL-BAND 1200 MB/S
Současně je podporováno 2,4GHz i 5GHz frekvenční pásmo s rychlostí až 1200 Mb/s.

*1200 Mb/s je teoretická hodnota vypočtená na základě standardu IEEE 802.11 a skutečná
rychlost se může lišit v závislosti na okolním prostředí.

GIGABITOVÉ ETHERNETOVÉ PORTY
Dva gigabitové porty WAN/LAN s automatickým snímáním, bez nutnosti rozlišování mezi WAN a LAN.

MOŽNOST PŘIPOJENÍ VÍCE ZAŘÍZENÍ
Bezproblémové připojení až pro 192 zařízení u varianty 3-pack a 128 zařízení u varianty 2-pack.

*192 zařízení odpovídá komplexním hodnotám připojení v laboratorních podmínkách pro 2,4G/5G/LAN produktu Xiaomi Mesh System AC1200 (3-pack).
* 128 zařízení odpovídá komplexním hodnotám připojení v laboratorních podmínkách pro 2,4G/5G/LAN produktu Xiaomi Mesh System AC1200 (2-pack).
* 64 zařízení odpovídá komplexním hodnotám připojení v laboratorních podmínkách pro 2,4G/5G/LAN produktu Xiaomi Mesh System AC1200 (1-pack).

JEDNODUCHÉ PŘIPOJENÍ XIAOMI CHYTRÝCH ZAŘÍZENÍ
Při nastavování Xiaomi chytrých zařízení prostřednictvím aplikace Xiaomi Home/Mi Home může být heslo Wi-Fi automaticky vyplněno během procesu vytváření sítě. Při změně hesla Wi-Fi routeru, může být nové heslo automaticky synchronizováno s chytrými zařízeními Xiaomi.
*Funkce Xiaomi Easy Connect je kompatibilní pouze s chytrými zařízeními Xiaomi, která tuto funkci podporují.

ZRYCHLENÍ HER
Xiaomi a Redmi smartphony jsou automaticky rozpoznávány a upřednostňovány, při hraní her dojde k aktivaci akceleračního kanálu, který účinně snižuje zpoždění a latenci.
*Pro používání této funkce musí uživatelé aktualizovat MIUI Security na verzi 4.2.3 nebo novější.



Podobné zboží